Τη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) και την Ειδική Ομάδα Επιχειρήσεων Πειραιά (ΕΟΕΠ) επισκέφθηκε χθες ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Χρήστος Στυλιανίδης.

Τον κ. Υπουργό, ο οποίος συνοδευόταν από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Παππά, τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., Πλοίαρχο Λ.Σ. Χρήστο Κατσουγιαννόπουλο, υποδέχτηκε ο Διοικητής της Πρώτης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχος Λ.Σ. Νικόλαος Πολέμης και ο εκτελών χρέη Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά, Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Μυτιληναίος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Στυλιανίδης ενημερώθηκε για το έργο και την δραστηριότητα της ΜΥΑ και της ΕΟΕΠ και ειδικότερα για την εξαιρετικά πολύτιμη συμβολή των στελεχών τους στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού σημαντικού αριθμού ανθρώπων από τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας μετά από την κακοκαιρία «Daniel».

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής συνομίλησε με τα στελέχη της ΜΥΑ και της ΟΕΑ και τόνισε τη σημασία της αναγνώρισης του ουσιαστικού έργου και της προσφοράς των επίλεκτων ομάδων του Λιμενικού Σώματος από την κοινωνία. Εξέφρασε, ταυτόχρονα, την εκτίμηση της πολιτείας και τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση.