«Κάθε Μέρα Σύμμαχοι» για το ε.ε. ένστολο αλλά και πολιτικό προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων από τη EUROBANK

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/A/111/2023

Ενημερώνουμε ότι η Τράπεζα Eurobank απευθύνθηκε στην ΠΕΑΛΣ αναφορικά  με τη διαμόρφωση του προγράμματος προνομίων «Κάθε Μέρα Σύμμαχοι», το οποίο αφορά αποκλειστικά το εν ενεργεία ένστολο αλλά και πολιτικό προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων και προσφέρει σημαντικά οφέλη.

Αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό την προσφορά και το έργο των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσω του προγράμματος «Κάθε Μέρα Σύμμαχοι» προσφέρεται πλήθος παροχών, μεταξύ των οποίων:

100 ευρώ επιστροφή ως δώρο καλωσορίσματος για μεταφορά μισθοδοσίας έως 31.12.2023 

• Προνομιακό επιτόκιο καταθέσεων 1,5% για ποσά έως 5.000€

• Κάλυψη με μετρητά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μέσω της δυνατότητας υπερανάληψης, με τα πρώτα 150€ κάθε μήνα άτοκα.

• Xρεωστική κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, για €πιστροφή στις καθημερινές αγορές σε πάνω από 8.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις πανελλαδικά (ενδεικτικά ΙΚΕΑ,Jumbo, Cosmote, Πλαίσιο, κτλ.) τα οποία μπορούν να εξαργυρώνονται στις μελλοντικές αγορές.

• Όφελος 4% €πιστροφή από τα καθημερινά έξοδα με τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, σε επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ, στα Super Market Σκλαβενίτης, Μασούτης & Χαλκιαδάκης

Για να απολαύσουν τα προνόμια του Προγράμματος «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ», οι ενδιαφερόμενοι:

– νέοι πελάτες της EUROBANK, πρέπει να μεταφέρουν τη μισθοδοσία τους στην τράπεζα, κλείνοντας ραντεβού στο κατάστημα Eurobank που τους εξυπηρετεί (οι υπηρετούντες στην Κεντρική Υπηρεσία να απευθύνονται στον κ. Παζίδη Θεοδόσιο – Δ/ντη καταστήματος Ηρώων Πολυτεχνείου 99 στον Πειραιά, email: [email protected] και κινητό 6985112376 για χρήση viber κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 – 16:00, ενώ οι υπόλοιποι στα κατά τόπους καταστήματα) και στη συνέχεια να ανοίξουν Καθημερινό λογαριασμό Plus (έως 31.12.2023) από το e-Banking ή Eurobank Mobile App που θα τον συνδέσουν με την μισθοδοσία τους. Ο λογαριασμός εντάσσεται αυτόματα στο πακέτο My Blue Advantage του προγράμματος προνομίων και συναλλαγών My Advantage Banking.

– ήδη πελάτες της EUROBANK, πρέπει να ανοίξουν έναν Καθημερινό λογαριασμό Plus άμεσα από το κατάστημα που τους εξυπηρετεί, από το e-Banking ή το Eurobank Mobile App (κατεβάζοντας το Eurobank Mobile App). Όσοι διατηρούν ήδη Καθημερινό λογαριασμό plus πρέπει να καλέσουν στο Europhone banking στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης 2109555777 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00- 21:00 για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Για την πληρέστερη ενημέρωση των μελών μας αναφορικά με τις παροχές του προγράμματος «Κάθε Μέρα Σύμμαχοι» παραθέτουμε την αναλυτική επιστολή της Eurobank.

Για το Δ.Σ.

    Ο Πρόεδρος                   Ο Γενικός Γραμματέας

Γραβάνης Γρηγόριος                    Φύκας Γεώργιος