Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκε χθες (4-4-2024) το πρωί, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Δρ. Χρήστος ΜΠΟΥΡΑΣ, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Ανδρέα ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗ, στο πλαίσιο ανάληψης των καθηκόντων του και της επανεκλογής του κυρίου Πρύτανη ως Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Β’ Υποδιευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης ΣΤΑΘΟΥΛΙΑΣ και ο Τμηματάρχης του Τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης και Εκπαίδευσης του Επιτελείου μας και Υπ. Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χαράλαμπος ΣΦΕΤΣΟΣ.

Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ανέφερε στον κ. Πρύτανη, ότι η Ελληνική Αστυνομία με διακριτική παρουσία, θα αποτελεί πάντοτε αρωγό των καθηγητών, των διοικητικών υπαλλήλων και των φοιτητών του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, συμβάλλοντας στην ομαλή κοινωνική ζωή των φοιτητών και στο σπουδαίο ακαδημαικό έργο, που τελείται στην Πανεπιστημιακή μας κοινότητα.