Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, παρακολούθησε χθες, Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023, την Αεροπορική Επίδειξη που πραγματοποίησε η Πολεμική Αεροπορία, στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού του Προστάτη της, Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αεροσκάφη όλων των τύπων  της Πολεμικής Αεροπορίας, των Ομάδων Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς», T-6A «Δαίδαλος» και του επετειακού αεροσκάφους Spitfire, καθώς και πολιτικών αεροσκαφών των εταιρειών «Sky Express» και «Aegean Airlines».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών, κ. Ιωάννης Καλλιάνος, ως Εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Βασίλης Σπανάκης, οι Βουλευτές Νοτίου Τομέα Αθηνών κ.κ. Αναστάσιος ΓαϊτάνηςΔιονύσιος Χατζηδάκης, ο πρώην Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και εκλεγμένος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς και ο Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Αλέξανδρος Πανταζής, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου κ. Ιωάννη Φωστηρόπουλου.

Από πλευράς στρατιωτικής ηγεσίας και ηγεσίας Σωμάτων Ασφαλείας παραβρέθηκαν ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας.

Παρέστησαν επίσης ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Πρωθυπουργού, κ. Αθανάσιος Ντόκος,  ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόριος Κωνσταντέλλος, Επίτιμοι  Αρχηγοί, καθώς και ανώτατοι και ανώτεροι εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Αικατερίνη Λασκαρίδη» και Υποναύαρχος ε.τ. κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης κ.ά.

Προηγούμενο άρθροΑρχική Αναγνώριση των Αρχών Αξιοπλοΐας των Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας από την ΕΣΑΑ
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη άνδρας στην Εγνατία Οδό για μεταφορά 70 κιλών κάνναβης